Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Θεραπεία ουλών ακμής

Πιστεύετε ότι η ενεργός ακμή είναι μια από τις πιο συχνές δερματολογικές παθήσεις και συνήθως όταν φεύγει η ακμή πρέπει να αντιμετωπίσετε τα σημάδια της ακμής. Δεν μιλάμε για τα μικρά σκούρα ή κόκκινα σημάδια που απομακρύνονται με το χρόνο, την απολέπιση και τις ξεθωριασμένες κηλίδες. Αντ ‘αυτού, μιλάμε για ατροφικές ουλές – χαρακωμένες ουλές […]

Πιστεύετε ότι η ενεργός ακμή είναι μια από τις πιο συχνές δερματολογικές παθήσεις και συνήθως όταν φεύγει η ακμή πρέπει να αντιμετωπίσετε τα σημάδια της ακμής. Δεν μιλάμε για τα μικρά σκούρα ή κόκκινα σημάδια που απομακρύνονται με το χρόνο, την απολέπιση και τις ξεθωριασμένες κηλίδες. Αντ ‘αυτού, μιλάμε για ατροφικές ουλές – χαρακωμένες ουλές που σχηματίζονται κάτω από το ανώτερο στρώμα του ιστού δέρματος ως αποτέλεσμα της σοβαρής ακμής και εμποδίζει το δέρμα να είναι σε θέση να αναγεννηθεί ο ιστός σωστά, αφήνοντας πίσω την ανομοιόμορφη υφή σε σχήματα γνωστά ως ουλές και ρυτίδες.

Στο BBSkin έχουμε αναφερθεί για τα οφέλη του microneedling. Η θεραπεία μπορεί να βοηθήσει με τα πάντα, από τις ρυτίδες και τους σκούρους κύκλους κάτω από τα μάτια μέχρι τα ραγάδες, τον αποχρωματισμό της επιδερμίδας και την ενισχυμένη απορρόφηση των προϊόντων.

Ωστόσο, δεν έχουμε αναφέρει ποτέ τις λεπτομέρειες για το τι μπορεί να κάνει για τα σημάδια ακμής. Ωστόσο, αυτή η ελάχιστα επεμβατική, χωρίς κίνδυνο διαδικασία μπορεί να βοηθήσει με την εμφάνισή τους.
Μια μελέτη του 2015 σχετικά με την επίδραση του micro-needling στις ατροφικές ουλές ακμής έδειξε ότι οι ασθενείς παρουσίασαν αξιοσημείωτη κλινική βελτίωση στην εμφάνιση των ουλών τους μετά από μόλις τρεις μήνες θεραπειών.

Η λογική πίσω από αυτό έχει νόημα: Ένα αποστειρωμένο φυσίγγιο βελόνας μίας χρήσης, που συγκρατεί είτε 12 είτε 36 μικρο-βελόνες, γλιστράει στο δέρμα και προκαλεί μηχανικά μια μικρο βλάβη στο επιθυμητό βάθος που επιλέγεται για το δέρμα σας από τον ιατρό-αισθητικό σας.. Διασπά τις δέσμες κολλαγόνου στο ανώτερο στρώμα του χορίου, οι οποίες είναι υπεύθυνες για αυτές τις ανώμαλες ουλές. Διεγείρει επίσης τη διαδικασία επιδιόρθωσης ενισχύοντας άμεσα την παραγωγή περισσότερων αυξητικών παραγόντων, νέο κολλαγόνο & ελαστίνη. Το αποτέλεσμα? Πιο ομαλή υφή του δέρματος και του τόνου, καθώς και λιγότερο εμφανείς ουλές.

Πόσες θεραπείες θα χρειαστώ;

Τυπικά μια σειρά 3-6, ανάλογα με την περιοχή. Ο επαγγελματίας φροντίδας της επιδερμίδας σας θα καθορίσει τελικά ένα πρόγραμμα θεραπείας με βάση τους μεμονωμένους στόχους και επιθυμίες σας. Οι θεραπείες συνήθως απέχουν σε διαστήματα 4 εβδομάδων. Οι ασθενείς με βαθιές ρυτίδες, προχωρημένες βλάβες από τον ήλιο, ραγάδες ή οποιουδήποτε τύπου ουλές απαιτούν συνήθως 6 για να επιτύχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ποια είναι η μέθοδος εφαρμογής.

Το microneedling δημιουργεί μικροκάναλα τα οποία επιτρέπουν στους τοπικούς και τους ορούς να φθάσουν στις πραγματικές στοχευμένες περιοχές, παράγοντας ένα πολύ πιο αποτελεσματικό αποτέλεσμα.

Πόσο καιρό θα πάρει για μένα να δούμε αποτελέσματα από τη θεραπεία?

Οι περισσότεροι ασθενείς βλέπουν τα αποτελέσματα μετά την πρωτη συνεδρια. Είναι συνηθισμένο να αρχίζετε να βλέπετε πραγματικές αλλαγές ή θετικά αποτελέσματα μόλις 1-2 εβδομάδες μετά την πρώτη θεραπεία.

Αυτή η διαδικασία προκαλεί πολύ λιγότερες βλάβες στην επιδερμίδα από τα λέιζερ και άλλες θεραπείες, παρέχοντας ταχύτερη επούλωση και πολύ υψηλότερο ποσοστό επιτυχίας για τα αποτελέσματα.

 

 

Στην ίδια κατηγορία
ΠΑΡΑΤΡΙΜΜΑ: εξάνθημα στην περιοχή της πάνας

Το εξάνθημα από την πάνα μπορεί να προκληθεί από οτιδήποτε, από μια καινούργια τροφή στη διατροφή του παιδιού σας μέχρι και από τα ίδια τα ούρα του. Το εξάνθημα στην περιοχή της πάνας είναι γενικά ένα πρόβλημα που οι γονείς μπορούν να αντιμετωπίσουν εύκολα. Σε μερικές περιπτώσεις όμως, το ερεθισμένο δέρμα μολύνεται από τον μύκητα […]

SUNSCREEN VS SUNBLOCK: 6 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ

Η αγορά που κάνουμε όλες μα όλες αυτή την περίοδο είναι το αντηλιακό. Και οι περισσότεροι έχουν ως μοναδικό κριτήριο την υφή. Αν είναι λάδι, κρέμα, λοσιόν, spray. Συμφωνούμε ότι η υφή είναι ένα πολύ βασικό κριτήριο αλλά δεν είναι μόνο αυτό! Ποια είναι ακριβώς η διαφορά μεταξύ του sunscreen (αντιηλιακo) και sunblock; Tο sunscreen […]

Πότε πέφτουν οι τρίχες μετά την αποτρίχωση με λέιζερ Αλεξανδρίτη;

Η αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη είναι η πιο διαδεδομένη μέθοδος για απαλλαγή της τριχοφυΐας με ΜΟΝΙΜΑ αποτελέσματα.Οι συνεδρίες ,για να φτάσουμε το επιθυμητό, αποτέλεσμα είναι κατά μέσο όρο 8 συνεδρίες ανά 40 ημέρες. Διαδικασία O χειριστής σαρώνει με το laser όλη την περιοχή, εφαρμόζοντας ταυτόχρονα σύστημα ψύξης, ώστε να γίνεται ακόμα πιο ανώδυνη η διαδικασία. […]

Νέο laser επιτρέπει την αποτρίχωση και το καλοκαίρι!

Η δράση των lasers στην αποτρίχωση στηρίζεται στην απορρόφηση της ενέργειας που εκπέμπουν από τη μελανίνη της τρίχας, με στόχο να καταστραφεί και ο θύλακας της, από τον οποίο και παράγεται η τρίχα. Όταν το δέρμα μας μαυρίζει από τον ήλιο, οφείλεται στην παραγωγή μελανίνης από τα μελανοκύττταρα της επιδερμίδας. Η μελανίνη αυτή είναι η […]

Θεραπείες
Υπηρεσίες
Προϊόντα
Blog
Πίσω στο κεντρικό μενού
Τι είναι το νήμα PDO;
Εξωσώματα VS PRP Βλαστοκυττάρων
Γιατί να επιλέξετε Rf Fractional Microneedling ;
Θυλακίτιδα: η λύση είναι το Laser Αλεξανδρίτη!
NANOSOFT ™ EYE BOOST
10 συχνές ερωτήσεις για την μεσοθεραπεία
Τι είναι αλήθεια τελικά για το microneedling;
Ενέσιμη μεσοθεραπεία με πιστόλι
Ποιά είναι η διαφορά μεταξύ του Profhilo και των fillers;