Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

  • Αρχική
  • /
  • Blog
  • /
  • Δερμοαπόξεση…γιατί δεν είναι καθαρισμός προσώπου;

Δερμοαπόξεση…γιατί δεν είναι καθαρισμός προσώπου;

Τι είναι η δερμοαπόξεση; Η δερμοαπόξεση είναι μια μη επεμβατική διαδικασία που χρησιμοποιεί μικροσκοπικούς κρυστάλλους, κεφαλές από διαμάντια ή διάφορα υγρά για την απομάκρυνση του επιφανειακού στρώματος νεκρών κυττάρων του δέρματος. Όταν αφαιρείτε την κεράτινη στιβάδα ή το ανώτερο στρώμα του δέρματος, το σώμα το ερμηνεύει ως τραυματισμό. Στη συνέχεια αντικαθιστά γρήγορα τα χαμένα κύτταρα […]

Τι είναι η δερμοαπόξεση;

Η δερμοαπόξεση είναι μια μη επεμβατική διαδικασία που χρησιμοποιεί μικροσκοπικούς κρυστάλλους, κεφαλές από διαμάντια ή διάφορα υγρά για την απομάκρυνση του επιφανειακού στρώματος νεκρών κυττάρων του δέρματος.
Όταν αφαιρείτε την κεράτινη στιβάδα ή το ανώτερο στρώμα του δέρματος, το σώμα το ερμηνεύει ως τραυματισμό. Στη συνέχεια αντικαθιστά γρήγορα τα χαμένα κύτταρα του δέρματος με νέα, υγιή.
Γι αυτό παρατηρούμε μια λείανση σ το δέρμα και είναι κατάλληλη θεραπεία για ουλές ακμής και για ρυτίδες.

Είναι ασφαλής;
Ναί. Όπως με όλες τις θεραπείες που διεισδύουν στο δέρμα ή διαταράσσουν την επιφάνεια του δέρματος, αρκεί να γίνεται από επαγγελματία. Στην πραγματικότητα, πολλοί άνθρωποι επιλέγουν τη δερμοαπόξεση αντι για peeling και θεραπεία με λέιζερ, επειδή είναι γενικά ασφαλέστερη και οικονομικότερη.

Λειτουργεί η δερμοαπόξεση;
Ανάλογα με το πόσες θεραπείες θα κάνετε, θα παρατηρήσετε μια αλλαγή στη επιφάνεια, την ελαστικότητα και την υφή του δέρματός σας. Οι περισσότεροι επαγγελματίες συστήνουν περίπου να γίνεται θεραπεία κάθε τέσσερις εβδομάδες τουλάχιστον 5-6 συνεδρίες.

Οφέλη από τη δερμοαπόξεση
Τα άτομα με ανομοιόμορφη χρωματισμό, λεπτές γραμμές και φραγμένους πόρους μπορούν να επωφεληθούν από μια σειρά θεραπειών δερμοαπόξεσης.
Η διαδικασία διεγείρει τη ροή του αίματος, η οποία αυξάνει τον μεταβολισμό των κυττάρων του δέρματος, η οποία βελτιώνει την ελαστικότητα και την υφή του δέρματος.

Έτσι, εάν έχετε ουλές, μπορεί να συμβάλει στη μείωση της εμφάνισης τους.

Ωστόσο, δεν συνιστάται αν έχετε δερματικές παθήσεις όπως ροδόχρου ακμή, έκζεμα, έρπη, λύκο, ανοικτές πληγές, ψωρίαση, εύθραυστα τριχοειδή αγγεία ή ευρεία ακμή. Αυτό μπορεί να ερεθίσει το δέρμα και να προκαλέσει περαιτέρω ξεμπλοκάρισμα.

Η δερμοαποξεση σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με τον καθαρισμό προσώπου με ατμό καθώς το μόνο που κάνει είναι να αφαιρεί επιφανειακά κύτταρα της επιδερμίδας.

Στην ίδια κατηγορία
Γιατίνα επιλέξω καθαρισμό προσώπου με ατμό;

Ο καθαρισμός προσώπου με ατμό αποτελεί την πιο δοκιμασμένη και αποτελεσματική μέθοδο απομάκρυνσης του σμήγματος και των μαύρων στιγμάτων.Σε αρκετές περιπτώσεις, ένας σχολαστικός καθαρισμός είναι το ενδεδειγμένο σημείο έναρξης της βασικής φροντίδας του δέρματος. Ειδικά σε περιπτώσεις ακμής είναι το πρώτο βήμα πριν από οποιαδήποτε άλλη θεραπεία. Γιατί να επιλέξω καθαρισμό προσώπου με ατμό; Ο […]

Laser αποτρίχωση τιμές – γιατί διαφέρουν τόσο;

Το βασικό όταν αναζητάτε τιμές για Laser αποτρίχωση με Αλεξανδρίτη είναι για αρχή να σιγουρευτείτε ότι πρόκειται για αυθεντικό Laser Αλεξανδρίτη. Τι σημαίνει αυθεντικό; Στην αγορά των Lasers Αλεξανδρίτη υπάρχουν εκείνα τα οποία εκπέμπουν το μήκος κύματος από έναν κρύσταλλο ο οποίος ονομάζεται Αλεξανδρίτης αλλά και εκείνα που είναι διοδικα laser που μαζί με το […]

Χημικό Peeling είναι τόσο αποτελεσματικό;

Τα χημικά peelings μπορούν να βελτιώσουν την εμφάνιση του δέρματος. Τα πήλιγκ θα ανανεώσουν την εξωτερική στιβάδα του δέρματος (κερατίνη στιβάδα της επιδερμίδας) και θα βελτιώσουν κοσμετολογικά/αισθητικά το δέρμα το οποίο θα το νοιώθουμε και πιο λαμπερό, απαλό, φρέσκο και υγιές. Ποιος είναι καλός υποψήφιος για peeling; Γενικά, οι ανοιχτοχρωμοι ασθενείς είναι καλύτεροι υποψήφιοι για […]

Τι είναι ο Έρπητας Ζωστήρας;

Ο έρπης ζωστήρας (έρπητας ζωστήρας) είναι μια αυτοπεριοριζόμενη κατάσταση που προκαλείται από την επανενεργοποίηση του ιού της ανεμευλογιάς-έρπητα ζωστήρα, ο οποίος αφού προκαλέσει την ανεμοβλογιά σε νεαρά ηλικία, εγκαθίσταται μόνιμα στον οργανισμό μας και παραμένει σε αδράνεια στις απολήξεις των αισθητικών νεύρων του δέρματος. O έρπητας ζωστήρας αναπτύσσεται συχνότερα σε ηλικιωμένους και άτομα που έχουν […]

Θεραπείες
Υπηρεσίες
Προϊόντα
Blog
Πίσω στο κεντρικό μενού
Τι είναι το νήμα PDO;
Εξωσώματα VS PRP Βλαστοκυττάρων
Γιατί να επιλέξετε Rf Fractional Microneedling ;
Θυλακίτιδα: η λύση είναι το Laser Αλεξανδρίτη!
NANOSOFT ™ EYE BOOST
10 συχνές ερωτήσεις για την μεσοθεραπεία
Τι είναι αλήθεια τελικά για το microneedling;
Ενέσιμη μεσοθεραπεία με πιστόλι
Ποιά είναι η διαφορά μεταξύ του Profhilo και των fillers;