Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Laser ανάπλασης vs Microneedling

Όταν πρόκειται για την επιδίωξη άψογου δέρματος, ζούμε σε έναν συναρπαστικό χρόνο νέων επιλογών θεραπείας. Τούτου λεχθέντος, είναι εύκολο να αισθανθείτε συγκλονισμένοι από τα φαινομενικά ατελείωτα προϊόντα και θεραπείες στην αγορά. Στο παρακάτω άρθρο θα παρουσιάσουμε τις διαφορές ανάμεσα σε δύο από τις πιο καυτές θεραπείες περιποίησης του δέρματος : το microneedling και θεραπεία με […]

Όταν πρόκειται για την επιδίωξη άψογου δέρματος, ζούμε σε έναν συναρπαστικό χρόνο νέων επιλογών θεραπείας. Τούτου λεχθέντος, είναι εύκολο να αισθανθείτε συγκλονισμένοι από τα φαινομενικά ατελείωτα προϊόντα και θεραπείες στην αγορά. Στο παρακάτω άρθρο θα παρουσιάσουμε τις διαφορές ανάμεσα σε δύο από τις πιο καυτές θεραπείες περιποίησης του δέρματος : το microneedling και θεραπεία με λέιζερ (fraxional). Στο δρόμο για να ανακαλύψετε το καλύτερο δέρμα σας , ποια είναι η πιο σωστή θεραπεία για σας; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε.

Θεραπείες με Laser vs Microneedling

Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά μεταξύ των θεραπειών με λέιζερ και του microneedling και όλα καταλήγουν στο πώς οι δύο θεραπείες λειτουργούν. Tα laser χρησιμοποιούν το φως ως ενέργεια. Αυτό επιτρέπει στα laser να έχουν συγκεκριμένο στόχο για θεραπεία στο δέρμα, όπως ευρυαγγειες ή καφέ κηλίδες, χωρίς να βλάπτουν τους περιβάλλοντες ιστούς που δεν έχουν προσβληθεί. Είναι μια πολύ επιλεκτική θεραπεία.

Το Microneedling είναι η μηχανική μέθοδος δημιουργίας χιλιάδων μικροσκοπικών καναλιών τραυματισμού σε όλη την περιοχή θεραπείας που αναγκάζει το δέρμα να θεραπευτεί. Τα αποτελέσματα δεν είναι επιλεκτικά σε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα, αλλά μπορείτε να δείτε βελτίωση σε πολλά θέματα λόγω της φυσικής πρόκλησης αναγέννησης κολλαγόνου.

Και οι δύο θεραπείες χρησιμοποιούνται για να επουλωθούν ορισμένοι τύποι αισθητικών προβλημάτων, όπως οι ουλές ακμής και η αναζωογόνηση. Ενώ άλλα θέματα, όπως σπασμένα ερυθρά αιμοφόρα αγγεία, χρειάζονται πραγματικά ένα laser για να διορθωθούν.

Πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα microneedling

Πλεονεκτήματα  microneedling περιλαμβάνουν ένα σχετικά γρήγορο χρόνο αποκατάστασης (περίπου μια ημέρα ή δύο μιας ελαφριάς εμφάνισης ηλιακού εγκαύματος) και καμια παρενεργεια. Είναι επίσης ασφαλές για χρήση σε όλους τους τύπους δέρματος.

Το μειονεκτηματα είναι ότι μπορεί να χρειαστει καποιος κυκλος συνεδρίων θεραπείας με για να επιτευχθούν τα αποτελέσματα που επιθυμείτε και, ακόμα.

Πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα laser

Στα χέρια ενός έμπειρου γιατρού, οι θεραπείες με laser μπορούν συχνά να παρέχουν ταχύτερα. Αλλά με αυτή την επιτάχυνση των αποτελεσμάτων υπάρχουν μεγαλύτεροι κίνδυνοι.

Επειδή τα λέιζερ αποδίδουν θερμότητα στο δέρμα, παρατηρούμε περισσότερες ανεπιθύμητες παρενέργειες και μεγαλύτερο χρόνο αποθεραπείας λόγω οιδήματος και ερυθρότητας μετά τη θεραπεία.

Microneedling VS Laser

Κλινικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι με τη μέθοδο του Microneedling μπορούν να σχηματιστούν μέχρι και 1000 μικρο-κανάλια ανά τετραγωνικό εκατοστό δέρματος σε χρονικό διάστημα 10’ , όταν μια θεραπεία fractional laser προκαλεί τη δημιουργία του ίδιου αριθμού καναλιών σε 2-3 συνεδρίες. Επιπλέον δεν υπάρχει καμία θερμική δράση στο δέρμα με αποτέλεσμα η φάση ανάρρωσης να είναι 48 ώρες και όχι 7 ημέρες.

 

 

 

 

Στην ίδια κατηγορία
Ροδόχρους Ακμή: υπάρχει μόνιμη θεραπεία;

Η ροδόχρους ακμή ( Rosacea) αναφέρεται ως ακμή των ενηλίκων, αλλά στην πραγματικότητα δεν έχει μεγάλη σχέση με την ακμή που προσβάλλει συνήθως τους εφήβους. Η ροδοχρους νόσος είναι συχνή και εμφανίζεται και στα δυο φύλα συνήθως μετά την τέταρτη δεκαετία της ζωής. Τι είναι η ροδόχρους ακμή; Η ροδόχρους ακμή είναι μια συχνή διαταραχή […]

Δερμοαπόξεση…γιατί δεν είναι καθαρισμός προσώπου;

Τι είναι η δερμοαπόξεση; Η δερμοαπόξεση είναι μια μη επεμβατική διαδικασία που χρησιμοποιεί μικροσκοπικούς κρυστάλλους, κεφαλές από διαμάντια ή διάφορα υγρά για την απομάκρυνση του επιφανειακού στρώματος νεκρών κυττάρων του δέρματος. Όταν αφαιρείτε την κεράτινη στιβάδα ή το ανώτερο στρώμα του δέρματος, το σώμα το ερμηνεύει ως τραυματισμό. Στη συνέχεια αντικαθιστά γρήγορα τα χαμένα κύτταρα […]

Πότε πέφτουν οι τρίχες μετά την αποτρίχωση με λέιζερ Αλεξανδρίτη;

Η αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη είναι η πιο διαδεδομένη μέθοδος για απαλλαγή της τριχοφυΐας με ΜΟΝΙΜΑ αποτελέσματα.Οι συνεδρίες ,για να φτάσουμε το επιθυμητό, αποτέλεσμα είναι κατά μέσο όρο 8 συνεδρίες ανά 40 ημέρες. Διαδικασία O χειριστής σαρώνει με το laser όλη την περιοχή, εφαρμόζοντας ταυτόχρονα σύστημα ψύξης, ώστε να γίνεται ακόμα πιο ανώδυνη η διαδικασία. […]

AKMH: KAΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Αν έχετε δέρμα με τάση για ακμή, μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι καλοκαιρινοί μήνες κάνουν την κατάσταση χειρότερη. Ή ακόμα κι αν δεν έχετε ακμή  κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού παίρνετε μια γεύση για το τι είναι ακμή -σπυράκια. Τι προκαλεί την ακμή; Η ακμή συνήθως αναπτύσσεται όταν τα θυλάκια των τριχών  φράζουν και εμποδίζουν […]

Θεραπείες
Υπηρεσίες
Προϊόντα
Blog
Πίσω στο κεντρικό μενού
Τι είναι το νήμα PDO;
Εξωσώματα VS PRP Βλαστοκυττάρων
Γιατί να επιλέξετε Rf Fractional Microneedling ;
Θυλακίτιδα: η λύση είναι το Laser Αλεξανδρίτη!
NANOSOFT ™ EYE BOOST
10 συχνές ερωτήσεις για την μεσοθεραπεία
Τι είναι αλήθεια τελικά για το microneedling;
Ενέσιμη μεσοθεραπεία με πιστόλι
Ποιά είναι η διαφορά μεταξύ του Profhilo και των fillers;