Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Η αποτρίχωση με laser ΑΞΙΖΕΙ!

Η αποτρίχωση με λέιζερ είναι μια από αυτές τις θεραπείες η οποία μακροπρόθεσμα σε ανταμείβει και το ποσό που σου έχει κοστίσει σίγουρα αξίζει! Ξυρίστε πριν πάτε. Στο BBSkin ζητάμε από όλους τους πελάτες να ξυρίσουν περίπου 24 ώρες πριν από τα ραντεβού Αλλά μην κάνετε κερί ή τσιμπιδάκι μεταξύ των συνεδριών. Ενώ το ξύρισμα […]

Η αποτρίχωση με λέιζερ είναι μια από αυτές τις θεραπείες η οποία μακροπρόθεσμα σε ανταμείβει και το ποσό που σου έχει κοστίσει σίγουρα αξίζει!

 1. Ξυρίστε πριν πάτε.

Στο BBSkin ζητάμε από όλους τους πελάτες να ξυρίσουν περίπου 24 ώρες πριν από τα ραντεβού

 1. Αλλά μην κάνετε κερί ή τσιμπιδάκι μεταξύ των συνεδριών.

Ενώ το ξύρισμα απαιτείται, είναι σημαντικό να αποφύγετε το τσιμπιδάκι ή την αποτρίχωση με κερι πριν την αποτρίχωση με λέιζερ, καθώς το λέιζερ στοχεύει στην χρωστική ουσία του ίδιου του θυλάκου της τρίχας, οπότε αν δεν υπάρχει τρίχα μες τον θύλακα δεν θα είναι αποτελεσματικό.

 1. Κάντε πάρα πολύ καλό ντεμακιγιάζ

Το ντεμακιγιάζ όταν κάνουμε laser στο πρόσωπο είναι υποχρεωτικό για να μην δημιουργηθεί κανένας ερεθισμός. Καλό είναι την ημέρα που έχετε συνεδρία με laser να μην έχετε βαφτεί βαριά.

 1. Πηγαίνετε σε ένα πιστοποιημένο δερματολόγο ή αισθητικό.

Οι ασθενείς που ενδιαφέρονται για την αποτρίχωση με λέιζερ πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είναι μια απλή διαδικασία. Οι ρυθμίσεις του λέιζερ είναι κατάλληλα εξατομικευμένες ανάλογα με τον τύπο του δέρματος και των μαλλιών σας.

 1. Θα πονέσει.

Αυτό ίσχυε με τα παλιά μηχανήματα.Η αποτρίχωση στο BBSkin είναι μια 100% ανώδυνη διαδικασία χάρη στην νέα πανίσχυρη κεφαλή Moveo Motus AX.

 1. Mικρο πρήξιμο εκεί που ήταν η τρίχα είναι απόλυτα φυσιολογικό..

Το λεγόμενο περιθυλακικό οίδημα σημαίνει ότι η θεραπεία σας ήταν πιθανότατα επιτυχής. Εμείς λέμε στους πελάτες μας να περιμένουν έως και 48 ώρες ερυθρότητας, κνησμού – αλλά πιο συχνά αυτοί διαρκούν μόνο για μια ώρα ή δύο ωρες.

 1. Τα αποτελέσματα θα διαφέρουν.

Οι ασθενείς πρέπει να γνωρίζουν ότι η αφαίρεση τρίχας με λέιζερ είναι μια διαδικασία που ιδανικά πρέπει να προσαρμόζεται στην περιοχή του σώματος και τον τύπο της τρίχας.Για παράδειγμα, οι χοντροειδείς τρίχες στις μασχάλες ή το μπικίνι μπορεί να εξαφανιστουν τέσσερις έως πέντε επισκέψεις. το χείλος ή τα χέρια μπορούν να λάβουν πολλαπλές θεραπείες και είναι παράδοξα πιο δύσκολο να καθαριστούν με αποτρίχωση με λέιζερ .

Είναι πιο σωστά ονομάζεται μείωση μαλλιών λέιζερ σε αντίθεση με την αποτριχωση με Laser , καθώς μπορούμε να μειώσουμε σημαντικά τον όγκο και την πυκνότητα των μαλλιών, αλλά πάντα θα υπάρχουν μερικά θυλάκια τρίχας.

 1. Υπάρχει ένας λόγος που πρέπει να μείνετε μακριά από τον ήλιο.

Η προϋπόθεση πίσω από την αποτρίχωση είναι η ταυτοποίηση της χρωστικής στα θυλάκια των τριχών και η στόχευση  για να απαλλαγούμε από τα ανεπιθύμητα μαλλιά.Για να γίνει αυτό αποτελεσματικά, είναι σημαντικό να βρίσκεστε όσο το δυνατόν πιο κοντά στο βασικό σας χρώμα του δέρματος.

 1. Ενημερώστε για κάθε φάρμακο που παίρνετε.

Όσον αφορά τη φαρμακευτική αγωγή, είναι πολύ σημαντικό να είμαστε ειλικρινείς. Τα αντιβιοτικά ή ορμόνες σημιουργούν φωτοευαισθησίες, οπότε αν τα παίρνετε όταν κάνουμε τη θεραπεία, θα μπορούσατε να καταλήξετε σε εγκαύματα, τα οποία είναι δύσκολο να απαλλαγείτε.

 1. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη – σε κάποιο βαθμό.

Καλό είναι να ακολουθήσετε σωστά τις συνεδρίες αν θέλετε να δείτε τα αποτελέσματα του laser.Η συνεδρία του Laser είναι κάθε 40ημέρες τουλάχιστον 6-8 φορές.Οτιδηποτε άλλο δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι έχετε κάνει αποτρίχωση με Laser.

 1. Θα σας κοστίσει.

Η αποτρίχωση με λέιζερ δεν είναι μόνο μια οικονομική επένδυση, αλλά – αν γίνει σωστά – είναι μια επένδυση .

 1. Υπάρχουν διαφορετικά λέιζερ για διαφορετικούς τύπους δέρματος.

Δεν είναι κάθε λέιζερ κατάλληλο για κάθε χρώμα δέρματος (ή τρίχας). Τα ελαφριά δέρματα (τύποι δέρματος 1, 2 και 3) ανταποκρίνονται καλύτερα σε ένα μικρό μήκος κύματος, όπως ένα λέιζερ Αλεξανδρίτη, το οποίο είναι εύκολο για το δέρμα και αποτελεσματικό .

Ευτυχώς όμως η εξέλιξη των μηχανήματων Laser Αλεξανδρίτη μας δίνει πια την δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε πολύ σκουρόχρωμους τόνους δέρματος και ανοιχτόχρωμες τρίχες. Με απόλυτη ασφάλεια χάρη στην κεφαλή Motus MoveoAX.

 

Στην ίδια κατηγορία
Laser αποτρίχωση στην μασχάλη με 100% ασφάλεια.

Μετά από τόσες δεκαετίες η αποτρίχωση με Laser παραμένει κορυφαία επιλογή για τη απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα μέρη του σώματος που εμφανίζουμε τριχοφυΐα με απόλυτη ασφάλεια. Το laser ουσιαστικά είναι ενισχυμένο μονοχρωματικό φως που προκαλεί επιλεκτική φωτοθερμόλυση στον θύλακα της τρίχας καταστρέφοντας μόνο αυτόν. Δεν ενέχει κινδύνους καθώς […]

Θηλώματα δέρματος: μήπως ήρθε η ώρα να τα αφαιρέσετε;

Τα θηλώματα του δέρματος είναι ανώδυνες, μη καρκινικές. Συνδέονται με το δέρμα από ένα μικρό, λεπτό μίσχο. Τα θηλώματα εμφανίζονται τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες, ειδικά μετά την ηλικία των 40 ετών. Μπορούν να εμφανιστούν οπουδήποτε στο σώμα σας, αν και συνήθως βρίσκονται σε μέρη όπου το δέρμα σας”διπλώνει” όπως: μασχάλες έσω των […]

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ:ΤΑ 7 ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ

Το πλύσιμο του προσώπου σας φαίνεται αρκετά απλό, έτσι; Ρίχνετε νερό στο πρόσωπό σας με λίγο καθαριστικό προσώπου και ξεπλένετε. Είναι αυτός όμως ο σωστός τρόπος;Ο σωστός καθαρισμός του προσώπου εμποδίζει την εξάπλωση της ακμής, μπορεί να βελτιώσει την υγεία του δέρματος και μπορεί ακόμη και να μειώσει τη φλεγμονή του δέρματος από το  μικρόβιο […]

Τι είναι αλήθεια τελικά για το microneedling;

Το microneedling έχει χρόνο αποθεραπείας; Μετά τη θεραπεία microneedling  το δέρμα παρουσιάζει ήπια ερυθρότητα για 1-4 ώρες. Μέσα στις πρώτες 24 ώρες, η ερυθρότητα έχει υποχωρήσει. Για διάστημα περίπου 7 ημερών εφαρμόζουμε αναπλαστική και αντηλιακή κρέμα που σας επιτρέπουν να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Μπορώ να κάνω derma roller στο σπίτι με ασφάλεια & […]

Θεραπείες
Υπηρεσίες
Προϊόντα
Blog
Πίσω στο κεντρικό μενού
Τι είναι το νήμα PDO;
Εξωσώματα VS PRP Βλαστοκυττάρων
Γιατί να επιλέξετε Rf Fractional Microneedling ;
Θυλακίτιδα: η λύση είναι το Laser Αλεξανδρίτη!
NANOSOFT ™ EYE BOOST
10 συχνές ερωτήσεις για την μεσοθεραπεία
Τι είναι αλήθεια τελικά για το microneedling;
Ενέσιμη μεσοθεραπεία με πιστόλι
Ποιά είναι η διαφορά μεταξύ του Profhilo και των fillers;