Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

  • Αρχική
  • /
  • Blog
  • /
  • «FILLER FATIGUE»…ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ?

«FILLER FATIGUE»…ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ?

Τα υπερβολικά γεμάτα χείλη και μάγουλα είναι μια τάση ομορφιάς που απλά δεν θα σταματήσει. Οι επιρροές από την διάσημη οικογένειά Kardashian την βοήθησαν να γίνει ολοένα και συχνότερη η χρήση των filler (υαλουρονικό) του προσώπου. Όσο περισσότερο βομβαρδιζόμαστε με φωτογραφίες από τέλεια φουσκωτά χείλη και ζυγωματικά στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, τόσο περισσότερο αναρωτιόμαστε: Υπάρχει […]

Τα υπερβολικά γεμάτα χείλη και μάγουλα είναι μια τάση ομορφιάς που απλά δεν θα σταματήσει.
Οι επιρροές από την διάσημη οικογένειά Kardashian την βοήθησαν να γίνει ολοένα και συχνότερη η χρήση των filler (υαλουρονικό) του προσώπου. Όσο περισσότερο βομβαρδιζόμαστε με φωτογραφίες από τέλεια φουσκωτά χείλη και ζυγωματικά στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, τόσο περισσότερο αναρωτιόμαστε: Υπάρχει κάτι τόσο πολύ; Κι αν ναι, τι σημαίνει αυτό;
Ένας καινούργιος όρος έχει αρχίσει να ακούγεται στην επιστημονική κοινότητα και είναι το: “Filler Fatigue” (κόπωση υαλουρονικού πλήρωσης).

Τι είναι το Filler Fatigue ;
Φανταστείτε να φυσάτε αέρα σε ένα μπαλόνι μέχρι να γεμίσει όταν απελευθερώσετε τον αέρα, το μπαλόνι θα έχει ξεχειλώσει άρα την επόμενη φορά θα χρειαστεί λίγο περισσότερο αέρα για να γεμίσει πλήρως.
Η θεωρία είναι ότι όταν τα filler εγχύονται επανειλημμένα στο πρόσωπο, με την πάροδο του χρόνου αυτό μπορεί να χαλαρώνει το δέρμα. Και έτσι, κάθε φορά θα απαιτούσε περισσότερο ποσότητα υαλουρονικού για να γεμίσει την συγκεκριμένη περιοχή.

Αλήθεια, μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο;
Δεν υπάρχει απολύτως καμία αλήθεια στην αντίληψη ότι η μακροχρόνια χρήση των filler προκαλεί προβλήματα με την χαλάρωση του δέρματος. Οι δερματολόγοι έχουν τώρα σχεδόν δύο δεκαετίες δεδομένων σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των υαλουρονικων που χρησιμοποιούνται σε όλο τον κόσμο.
Ωστόσο, η υπερβολική χρήση των υαλουρονικων θα μπορούσε πραγματικά να τονίσει τη συνεχιζόμενη διαδικασία γήρανσης,και να χαλαρώνει το δέρμα αλλά αυτό αφορά ΜΟΝΟ την υπερβολική χρήση.

Πώς να αποφύγετε το «filler fatigue»;
Τα δερματικά πληρωτικά είναι πράγματι μια προσωρινή λύση για τη βελτίωση της εμφάνισης του προσώπου καθώς το δέρμα αρχίζει να μεγαλώνει. Αλλά στα σωστά χέρια, η πρακτική είναι πολύ πιο εξελιγμένη από την απλή αναπλήρωση του χαμένου όγκου.
Η έγχυση σε βασικά σημεία στο πρόσωπο μπορεί να προσφέρει ένα αποτέλεσμα lifting. Όταν ένας ασθενής αντιμετωπίζεται σωστά με πληρωτικά, ολόκληρο το πρόσωπο δείχνει νεότερο και πιο φρέσκο. Με αυτή την τεχνική,των βασικών σημείων,αποφεύγετε το «πρήξιμο» από υαλουρονικο filler, καθώς δεν πρόκειται για όγκο.
Σημασία έχει “η ποιότητα όχι ποσότητα” ,όπου “ποιότητα” αναφερόμαστε τόσο στην ποιότητα του υλικού όσο και στην ποιότητα της τεχνικής έγχυσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η θεωρία για το «filler fatigue» προωθείται εν μέρει από πλαστικούς χειρουργούς, οι οποίοι υποστηρίζουν το χειρουργικό facelift για ασθενείς που φθάνουν σε κάποιο στάδιο γήρανσης.

Στην ίδια κατηγορία
HPV : θεραπεύστε τον με γερό ανοσοποιητικό!

Δεν είναι περίεργο το γεγονός ότι το HPV είναι μια εστία ιατρικής έρευνας αυτή τη στιγμή: Είναι εξαιρετικά συχνό νόσημα, το οποίο μπορεί να προληφθεί σε μερικές περιπτώσεις από εμβόλια και παίζει σημαντικό ρόλο σε αρκετά είδη καρκίνου, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας στις γυναίκες. Ενώ είναι πολύ συχνό σαν νόσημα πολλοί άνθρωποι […]

Η ΟΝΥΧΟΜΥΚΗΤΙΑΣΗ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ…ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ!

Κατά τη διάρκεια του χειμώνα τις περισσότερες ώρες της ημέρας τα πόδια μας καλύπτονται από παχιές κάλτσες μέσα σε παπούτσια ή παντόφλες και τα αφήνουμε γυμνά μόνο όταν πάμε να κοιμηθούμε.Επισης, μπορεί κάπου να τα χτυπήσουμε ή να τα κακοποιήσουμε και να μην δώσουμε σημασία με αποτέλεσμα την ανάπτυξη συνθηκών για ονυχομυκητίαση, πιο γνωστή ως […]

Γυροειδής Αλωπεκία ποιά είναι η θεραπεία της?

Η γυροειδής αλωπεκία είναι μια κατάσταση όπου αναπτύσσονται αποψιλωτικές πλάκες, συνήθως στο κεφάλι ή στο γένι διαμέτρου 1-2 εκ. Συνήθως τα μαλλιά αναβιώνουν μετά από μερικούς μήνες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η απώλεια μαλλιών είναι μόνιμη.   Τι είναι η αλωπεκία και ποιος επηρεάζεται; Αλωπεκία σημαίνει απώλεια μαλλιών . Υπάρχουν μερικοί διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους […]

Θηλώματα: Τι είναι και πως να απαλλαγείται ;

Και ξαφνικά…αρχίσατε να ψιλαφάτε κάτι μικρά σαν σπυράκια γύρω απ’ το λαιμό σας ή κάτω απ’ το στήθος σας; Τα θηλώματα φαίνεται σαν να εμφανίστηκαν απ’ το πουθενά! Αλλά τα κοινά θηλώματα είναι στην πραγματικότητα μια μόλυνση στο ανώτερο στρώμα του δέρματος, που προκαλείται από ιό τον ανθρώπινων θηλωμάτων,HPV. Όταν ο ιός εισβάλει σε αυτό […]

Θεραπείες
Υπηρεσίες
Προϊόντα
Blog
Πίσω στο κεντρικό μενού
Τι είναι το νήμα PDO;
Εξωσώματα VS PRP Βλαστοκυττάρων
Γιατί να επιλέξετε Rf Fractional Microneedling ;
Θυλακίτιδα: η λύση είναι το Laser Αλεξανδρίτη!
NANOSOFT ™ EYE BOOST
10 συχνές ερωτήσεις για την μεσοθεραπεία
Τι είναι αλήθεια τελικά για το microneedling;
Ενέσιμη μεσοθεραπεία με πιστόλι
Ποιά είναι η διαφορά μεταξύ του Profhilo και των fillers;