Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Θεραπεία Μελάσματος Cosmelan

Η Ασφαλής και Αποτελεσματική Θεραπεία Κηλίδων και Μελασμάτων Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με κηλίδες, μελασμάτα ή άλλες μορφές ανομοιομορφίας του δέρματος, το Cosmelan αποτελεί μια νέα και ασφαλή επιλογή θεραπείας που μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση. Τι είναι το Cosmelan; Το Cosmelan αποτελεί μια πρωτοποριακή θεραπεία λεύκανσης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για την αντιμετώπιση όλων […]

Ιδανική θεραπεία για:
Λεύκανση Δέρματος, Μέλασμα, Πανάδες

Η Ασφαλής και Αποτελεσματική Θεραπεία Κηλίδων και Μελασμάτων

Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με κηλίδες, μελασμάτα ή άλλες μορφές ανομοιομορφίας του δέρματος, το Cosmelan αποτελεί μια νέα και ασφαλή επιλογή θεραπείας που μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση.

Τι είναι το Cosmelan;

Το Cosmelan αποτελεί μια πρωτοποριακή θεραπεία λεύκανσης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για την αντιμετώπιση όλων των τύπων χρωστικής ανομοιομορφίας, από ηλιακές κηλίδες και φακίδες έως και το πιο επίμονο ορμονικό μελάσμα.

Ποια είναι η διαδικασία θεραπείας;

Η θεραπεία αποτελείται από δύο φάσεις: μια κλινική φάση και μια φάση φροντίδας στο σπίτι.

Κατά την κλινική φάση, εφαρμόζεται η μάσκα Cosmelan στην επιδερμίδα σας και αφήνεται για 8-10 ώρες, ανάλογα με τη σοβαρότητα της χρωστικής ανομοιομορφίας. Στη συνέχεια, η μάσκα αφαιρείται και ξεκινά η διαδικασία του ξεφλουδίσματος της επιδερμίδας.

Η φάση της φροντίδας στο σπίτι περιλαμβάνει την τήρηση αυστηρών οδηγιών και τη χρήση προϊόντων περιποίησης δέρματος που παρέχονται μετά τη θεραπεία.

Ποια είναι τα αποτελέσματα;

Η πλειονότητα των ασθενών παρουσιάζει σημαντική βελτίωση μετά από μία μόνο θεραπεία, με εμφανή καθαρότερη και φωτεινότερη επιδερμίδα. Τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα εξαρτώνται από την αυστηρή τήρηση των οδηγιών φροντίδας στο σπίτι και την αποφυγή έκθεσης στον ήλιο, καθώς και την καθημερινή χρήση προστατευτικού αντηλιακού παράγοντα.

Το Cosmelan είναι η πρώτη θεραπεία λεύκανσης παγκοσμίως και μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε τη φωτεινή και ομοιόμορφη επιδερμίδα που επιθυμείτε.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Cosmelan και πώς μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας για μια όμορφη και υγιή επιδερμίδα.

 

 

 

Τελευταία προϊόντα
Δείτε τα τελευταία προϊόντα μας
Θεραπείες
Υπηρεσίες
Προϊόντα
Blog
Πίσω στο κεντρικό μενού
Τι είναι το νήμα PDO;
Εξωσώματα VS PRP Βλαστοκυττάρων
Γιατί να επιλέξετε Rf Fractional Microneedling ;
Θυλακίτιδα: η λύση είναι το Laser Αλεξανδρίτη!
NANOSOFT ™ EYE BOOST
10 συχνές ερωτήσεις για την μεσοθεραπεία
Τι είναι αλήθεια τελικά για το microneedling;
Ενέσιμη μεσοθεραπεία με πιστόλι
Ποιά είναι η διαφορά μεταξύ του Profhilo και των fillers;