Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Ενίσχυση Χειλιών με Υαλουρονικό οξύ

Υαλουρονικό Οξύ στα Χείλη: Η Απόλυτη Θεραπεία για Φυσικά Πλούσια Χείλη Το υαλουρονικό οξύ στα χείλη αποτελεί μία από τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες για την αύξηση του όγκου και την αντιμετώπιση των ρυτίδων, και το καλύτερο; Δεν υπάρχει ηλικία για αυτήν τη θεραπεία! Με την πάροδο του χρόνου, τα χείλη μπορεί να χάσουν τον όγκο […]

Υαλουρονικό Οξύ στα Χείλη: Η Απόλυτη Θεραπεία για Φυσικά Πλούσια Χείλη

Το υαλουρονικό οξύ στα χείλη αποτελεί μία από τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες για την αύξηση του όγκου και την αντιμετώπιση των ρυτίδων, και το καλύτερο; Δεν υπάρχει ηλικία για αυτήν τη θεραπεία!

Με την πάροδο του χρόνου, τα χείλη μπορεί να χάσουν τον όγκο τους και να εμφανίσουν ρυτίδες. Είτε είστε νεότερης ηλικίας και θέλετε να αυξήσετε τον όγκο των χειλιών σας είτε είστε σε μεγαλύτερη ηλικία και θέλετε να επαναφέρετε τον όγκο και να αντιμετωπίσετε τις ρυτίδες, η θεραπεία με υαλουρονικό οξύ μπορεί να είναι η ιδανική λύση για εσάς.

Οι Διαφορετικές Τεχνικές:

  • Νεότερης Ηλικίας: Στους νέους ανθρώπους, ο στόχος είναι συνήθως η αύξηση του όγκου των χειλιών και η διόρθωση ασυμμετριών. Μετά από τοπική αναισθησία, εφαρμόζεται υαλουρονικό οξύ με βελόνη ή ατραυματική κάνουλα.
  • Μεγαλύτερης Ηλικίας: Στις μεγαλύτερες ηλικίες, στοχεύουμε στην αποκατάσταση του χαμένου όγκου των χειλιών και την αντιμετώπιση των ρυτίδων γύρω από το στόμα. Και σε αυτήν την περίπτωση, εφαρμόζεται υαλουρονικό οξύ με βελόνη, ατραυματική κάνουλα ή και τον συνδυασμό τους.

Η Διαδικασία:

  • Η θεραπεία διαρκεί περίπου 15 λεπτά, μετά από τοπική αναισθησία.
  • Μετά τη θεραπεία, μπορεί να εμφανιστεί οίδημα, το οποίο υποχωρεί συνήθως μέσα σε 48 ώρες.
  • Συνιστάται η εφαρμογή πάγου στα χείλη για να μειωθεί το οίδημα, τόσο στο ιατρείο όσο και στο σπίτι.

Μην αφήνετε το χρόνο να επηρεάσει την εμφάνισή σας. Αναδείξτε τη φυσική σας ομορφιά με τη θεραπεία υαλουρονικού οξέως στα χείλη και αποκτήστε τα χείλη που πάντα ονειρευόσασταν, ανεξαρτήτως ηλικίας!

Τελευταία προϊόντα
Δείτε τα τελευταία προϊόντα μας
Θεραπείες
Υπηρεσίες
Προϊόντα
Blog
Πίσω στο κεντρικό μενού
Τι είναι το νήμα PDO;
Εξωσώματα VS PRP Βλαστοκυττάρων
Γιατί να επιλέξετε Rf Fractional Microneedling ;
Θυλακίτιδα: η λύση είναι το Laser Αλεξανδρίτη!
NANOSOFT ™ EYE BOOST
10 συχνές ερωτήσεις για την μεσοθεραπεία
Τι είναι αλήθεια τελικά για το microneedling;
Ενέσιμη μεσοθεραπεία με πιστόλι
Ποιά είναι η διαφορά μεταξύ του Profhilo και των fillers;