Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Αποτρίχωση Laser Μπικίνι

Η αποτρίχωση με ξυραφάκι στην περιοχή του μπικίνι είναι ο πιο δημοφιλής και οικονομικότερος τρόπος αποτρίχωσης αλλά έχει αρκετά μειονεκτήματα.Συνήθως,η περιοχή μετα το ξύρισμα ερεθίζεται ή γεμίζει με σπυράκια. Σίγουρα οι τρίχες βγαίνουν πιο πυκνές και πιο σκληρές. Το αποτέλεσμα διαρκεί 2-3 μέρες και πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να γυρίσει κάποια τρίχα προς τα μέσα […]

Η αποτρίχωση με ξυραφάκι στην περιοχή του μπικίνι είναι ο πιο δημοφιλής και οικονομικότερος τρόπος αποτρίχωσης αλλά έχει αρκετά μειονεκτήματα.Συνήθως,η περιοχή μετα το ξύρισμα ερεθίζεται ή γεμίζει με σπυράκια. Σίγουρα οι τρίχες βγαίνουν πιο πυκνές και πιο σκληρές. Το αποτέλεσμα διαρκεί 2-3 μέρες και πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να γυρίσει κάποια τρίχα προς τα μέσα και να δημιουργήσει φλεγμονή.

Ακόμα και στης μέθοδο αποτρίχωσης με κερί διαρκεί περισσότερο από το ξυράφι ή την κρέμα αλλά πάλι θα πρέπει να επαναληφθεί μετά από 15 ημέρες.Και πάλι μπορεί να εμφανιστούν όλες οι παραπάνω ανεπιθύμητες παρενέργειές (ερεθισμός,σπυράκια,γύρισμα τρίχας κτλ.).

Η αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη υπόσχεται οριστική μείωση της τριχοφυΐας έως και 95% μετα από μόλις 8 συνεδρίες. Στην περιοχή του μπικίνι τα αποτελέσματα είναι θεαματικά απ’ την πρώτη συνεδρία καθώς η τρίχα αμέσως αραιώνει και μαλακώνει.Η ευαίσθητη περιοχή του μπικίνι ηρεμεί από σπυράκια και ερεθισμούς και δεν ταλαιπωρείται από μικροτραυματισμούς που μπορεί να γίνονται με το ξυράφι ή το κερί.

Πως γίνεται η αποτρίχωση στην περιοχή του μπικίνι;

Aρχικά,στην περιόχη η τρίχα πρέπει να έχει μήκος 1-2 χιλιοστά.Στην συνέχεια χρησιμοποιώντας ή την ανώδυνη κεφαλή Moveo ή την κλασική κεφαλή του Laser Αλεξανδρίτη εφαρμόζουμε τη δέσμη φωτός του laser.Η ακτίνα του laser απορροφάται αποκλειστικά από τη μελανίνη στο θύλακα της τρίχας και τον καταστρέφει, χωρίς να προκαλεί ανεπιθύμητες αντιδράσεις στον παρακείμενο ιστό.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, μια συσκευή ειδικά ενσωματωμένη σε κάθε μηχάνημα “παγώνει” την περιοχή λίγα κλάσματα του δευτερολέπτου πριν το παλμό του laser Alexandrite. Πρόκειται για ψυχρό αέρα, ιδανικό για την προστασία του μαυρισμένου δέρματος ή των σκούρων τύπων δέρματος.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται?

Το laser υπόσχεται μείωση τις τριχοφυΐας μέτα τις 8 συνεδρίες που αγγίζει σε ποσοστό το 95%.O αριθμός των συνεδριών είναι 8 κατά μέσο όρο, κάθε 40 ημέρες.Μετά το πέρας των 8 συνεδριών ακολουθείται η διαδικασία της συντήρησης.Η καταστροφή των θυλάκων είναι μη αναστρέψιμη και τα αποτελέσματα είναι μόνιμα.

Γιατί στο BBSKIN η αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη είναι 100% ανώδυνη;

Στο ιατρείο μας διαθέτουμε το πρώτο 100% ανώδυνο laser Αλεξανδριτη με την καινοτόμο κεφαλή Moveo.Η εφαρμογή είναι εντελώς ανώδυνη αφού έκτος απ΄την επιλογή της κεφαλής Moveo διαθέτουμε και μηχάνημα κρύου αέρα.

Τι πρέπει να κάνετε πριν την συνεδρία με Laser;

Στην περιοχή που θα εφαρμόσουμε την θεραπεία με Laser Αλεξανδρίτη πρέπει να έχετε ξυριστεί 1-2 ημέρες πριν ή η τρίχα στην περιοχή να έχει μήκος 1-3mm.Σε περίπτωση που η μέθοδος που χρησιμοποιείτε είναι κερί ή  αποτριχωτικη μηχανή πρέπει να έχουν περάσει 3 εβδομάδες από την τελευταία φορά.

Μετά την συνεδρία;

Μετα την συνεδρία καλό είναι να αποφεύγονται για κάποιες μέρες τα νάιλον εσώρουχα και να εφαρμόζουμε ενυδατική κρεμά.

 

 

 

Τιμή αποτρίχωσης Full Bikini 40ευρώ/συνεδρία.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ Full Bikini και μασχάλες 50ευρώ/συνεδρία.

ΔΩΡΟ επαναληπτική συνεδρία 15 ημέρες.

Ενημερωθείτε για τα πακέτα και τις προσφορές μας ΕΔΩ.

Τελευταία προϊόντα
Δείτε τα τελευταία προϊόντα μας
Θεραπείες
Υπηρεσίες
Προϊόντα
Blog
Πίσω στο κεντρικό μενού
Τι είναι το νήμα PDO;
Εξωσώματα VS PRP Βλαστοκυττάρων
Γιατί να επιλέξετε Rf Fractional Microneedling ;
Θυλακίτιδα: η λύση είναι το Laser Αλεξανδρίτη!
NANOSOFT ™ EYE BOOST
10 συχνές ερωτήσεις για την μεσοθεραπεία
Τι είναι αλήθεια τελικά για το microneedling;
Ενέσιμη μεσοθεραπεία με πιστόλι
Ποιά είναι η διαφορά μεταξύ του Profhilo και των fillers;