Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Συχνές ερωτήσεις

Διαβάστε παρακάτω τι συνήθως μας ρωτάνε οι πελάτες μας

Πώς λειτουργεί;

To laser αποτρίχωσης Αλεξανδρίτη στοχεύει τη μελανίνη στο θύλακα της τρίχας καταστρέφοντάς τον σταδιακά και έτσι η τριχοφυΐα εξασθενεί και τελικά παύει να υπάρχει στο σημείο όπου εφαρμόζεται το laser.

Ποτέ έχω τα καλύτερα αποτελέσματα;

Η εφαρμογή με laser Αλεξανδρίτη έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα όταν πετυχαίνουμε την τρίχα μες το θύλακα στην αναγενη φάση γι’ αυτό το λόγο είναι πολύ σημαντικό οι συνεδρίες να γίνονται κάθε 40 ημέρες.

Τι πρέπει να κάνω πριν την θεραπεία με laser αποτρίχωσης Αλεξανδρίτη;

Θα πρέπει η τρίχα στην περιοχή εφαρμογής να ξυριστεί μια μέρα πριν.Δεν θέλουμε να υπάρχει τρίχα για να στοχεύσουμε και να διοχετεύσουμε την ενέργεια κατευθείαν στον θύλακα της τρίχας.

Είναι επικίνδυνο;

Όχι, δεν είναι επικίνδυνο. Έχουν συγκεκριμένο στόχο, τη μελανίνη στο θύλακα της τρίχας, καταστρέφοντας μόνο αυτήν.Το laser Αλεξανδρίτη έχει μήκος κύματος 755nm οπότε δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να φτάσει ούτε τους λεμφαδένες ούτε κάποιο όργανο εσωτερικά.

Σε ποια σημεία εφαρμόζεται;

Mπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε σημείο υπάρχει ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, τόσο στη γυναίκα όσο και στον άνδρα. Το αποτέλεσμα και ο αριθμός των συνεδριών εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες. Η σκουρόχρωμη τριχοφυΐα σε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα αποκρίνεται καλύτερα.

Πόσες θεραπείες θα χρειαστούν;

Ο αριθμός των θεραπειών που θα χρειαστούν συνολικά διαφέρει από άτομο σε άτομο. Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως το χρώμα της επιδερμίδας, το χρώμα και το πάχος της τρίχας, η περιοχή του σώματος, τα επίπεδα των ορμονών του κάθε ατόμου.

Πόσο συχνά γίνεται;

Το laser αποτρίχωσης Αλεξανδρίτη υπόσχεται μια οριστική μείωση της τριχοφυΐας σε ποσοστό 75% έως 95% όταν ολοκληρωθεί ένας κύκλος 8-10 συνεδρίων ανά 40 ημέρες απόσταση η κάθε συνεδρία μεταξύ της.

Μπορούν μόνο οι γυναίκες να κάνουν;

Όχι, η αποτρίχωση με laser εφαρμόζεται τόσο στις γυναίκες όσο και στους άνδρες.

Υπάρχουν παρενέργειες;

Συνήθως μπορεί να εμφανιστεί τοπικό ερύθημα (κοκκινίλα) ή περιθυλακικό οίδημα, ενώ σπανιότερα μπορεί να εμφανιστεί υποχρωμία ή υπερχρωμία του δέρματος. Όλα είναι παροδικά και αντιμετωπίζονται με την κατάλληλη ιατρική θεραπεία.

Επιτρέπεται κατά τη διάρκεια της κύησης;

Είναι τελείως ακίνδυνο και μπορεί να γίνει εφαρμογή laser κατά τη διάρκεια της κύησης. Πάντα όμως χρειαζόμαστε την βεβαίωση από γυναικολόγο.

Αν χρησιμοποιώ άλλη μέθοδο αποτρίχωσης πότε μπορώ να κάνω laser;

Εάν έχετε κάνει αποτρίχωση με κερί, χαλάουα, ταινίες αποτρίχωσης κτλ. μπορείτε να κάνετε laser 20 ημέρες μετά.

Μπορώ να κάνω laser το καλοκαίρι;

Στο BBSkin έχουμε το βραβευμένο laser Αλεξανδρίτη με την νέα καινοτόμο κεφαλή Moveo που μας επιτρέπει εφαρμογή όλους τους μήνες του χρόνου χωρίς καμία διακοπή.

Laser στις μασχάλες μπορώ να κάνω;

Όχι απλά μπορούμε αλλά κρίνεται και απαραίτητο καθώς προλαμβάνουμε πιθανή κύστη που μπορεί να δημιουργηθεί από το ξύρισμα και τα αποσμητικά. Είναι τελείως ακίνδυνο για τους αδένες στην περιοχή.

Υπάρχει laser για τις λευκές και τις ξανθές τρίχες;

Όχι. Μέχρι σήμερα ακόμη και τα ιατρικά laser δεν μπορούν να ''διαβάσουν'' την ανοιχτόχρωμη τριχοφυΐα γιατί η βάση λειτουργίας είναι η ανίχνευση της μελανίνης της τρίχας.

Η κόρη μου είναι 11 χρονών. Μπορεί να κάνει laser;

Το laser αποτρίχωσης το ξεκινάμε από την ηλικία που αρχίζει το παιδί να το ενοχλεί η τριχοφυΐα και μόνο στα σημεία που δείχνει δυσαρέσκεια. Παρόλα αυτά αποτελέσματα οριστικά θα αρχίσουμε να βλέπουμε μόλις σταθεροποιηθεί η έμμηνος ρύση.

Παθαίνω θυλακίτιδα από το ξυράφι και τις αποτριχωτικές μηχανές. Με το laser θα ηρεμήσω;

Με την αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη πέρα από το κομμάτι της ανεπιθύμητης τριχοφυίας λύνουμε και προβλήματα όπως η θυλακίτιδα, τα σημάδια και οι κύστες που δημιουργούνται. 

Μπορώ να κάνω laser αποτρίχωση αν έχω ξανθιά τρίχα;

To μηχάνημα Αλεξανδρίτη που έχουμε στο ιατρείο μας χάρη στην κεφαλή Moveo και τον τρόπο εφαρμογής της μας έχει δείξει καλά αποτελέσματα ακόμα και σε πολύ ανοιχτόχρωμες τρίχες.

Θεραπείες
Υπηρεσίες
Προϊόντα
Blog
Πίσω στο κεντρικό μενού
Τι είναι το νήμα PDO;
Εξωσώματα VS PRP Βλαστοκυττάρων
Γιατί να επιλέξετε Rf Fractional Microneedling ;
Θυλακίτιδα: η λύση είναι το Laser Αλεξανδρίτη!
NANOSOFT ™ EYE BOOST
10 συχνές ερωτήσεις για την μεσοθεραπεία
Τι είναι αλήθεια τελικά για το microneedling;
Ενέσιμη μεσοθεραπεία με πιστόλι
Ποιά είναι η διαφορά μεταξύ του Profhilo και των fillers;